Waikiki Lygia Bikinibroekje Blauw amp; Nanny

Vakantiehuis op
Terschelling

Nanny Lygia Bikinibroekje Blauw amp; Waikiki

Welkom bij Blauw van de Lucht

Fedeli Turtlenecks Knitwear Fedeli Knitwear tq7BXr7

Comfortabel en zorgeloos verblijf in modern huis op prachtig eiland

Als de zon schijnt (maar niet alleen dan) kunnen de deuren naar het terras over de volle breedte van de woonkamer opengezet worden. Of gewoon gaan liggen op de Italiaanse ligstoelen in de tuin. Als het nat en koud is kan de open haard aan. Of gewoon genieten van een boek of het grote Full HD TV scherm. De bedoeling is dat u een zorgeloos verblijf heeft op de parel van de Waddenzee: Terschelling.

Het huis heeft 4 slaapkamers, 2 badkamers, een ruime woonkamer en een separate keuken. Wij kiezen steeds voor kwalitatief hoogstaande materialen bij de samenstelling van dit vakantiehuis. Dat betekent echt goede bedden (4 bedden met een lengte van 210 cm), lekkere stoelen, een echte open haard, een grote tafel waar iedereen aan kan zitten, dvd’s of Blu-ray kijken op een Full HD flatscreen (42 inch), je eigen muziek koppelen aan de stereo via Bluetooth of Apple Airplay, snel internet en een keuken met professionele pannen en Miele apparatuur. Kindveilig en op de benedenverdieping drempelloos zodat opa en oma ook zorgeloos hun gang kunnen gaan. Alle spullen in huis zijn van gerenommeerde merken en/of leveranciers (Miele, Philips, Siemens, Braun, De Ploeg Stoffen).

Bikinibroekje Waikiki amp; Blauw Nanny Lygia
Blauw Lygia Waikiki amp; Bikinibroekje Nanny

Het huis

Inrichting

Dit lichte, ruime (150 m²), comfortabele, vrijstaande, degelijk gebouwde huis (2007) is geschikt voor maximaal 8 personen. Rust en privacy. Grote, kamerbreed openslaande deuren, zowel vanuit de keuken als vanuit de woonkamer (40 m²) naar het ruime, op het zuiden gelegen terras.

amp; Alpha Coats Industries Jackets Industries Alpha Coats amp; Jackets Alpha fw01q0Xd

Lees verderIsabel T Marant Isabel Topwear shirts Marant rxrIdnq

 

Voorzieningen

Lees verder

 

Locatie

Bekijk onze locatie op de kaartJumpers Haider Haider Ackermann Knitwear Ackermann Knitwear xwOz0nPUqA

Women Viscosa 2017 On M Sale For Pants Rabanne Paco Bordeaux Pp1vUtB
Vivance Knitwear Vivance Knitwear Cardigans wXU7Xq
T Frauen Mit tops shirt T Für print Tom Foto shirts Tailor OaYE4
Waist 3d G Jeans Arc Skinny Mid star 1q4IZ4