Vakantiehuis op
Terschelling

Aktive Toni Jenny Broek Model Grijs Van Comfortabele

Welkom bij Blauw van de Lucht

Sweatshirts Uniqueness Uniqueness Sweatshirts Topwear Uniqueness Pinko Topwear Topwear Uniqueness Sweatshirts Sweatshirts Pinko Pinko Topwear Pinko RxdptwBqB

Comfortabel en zorgeloos verblijf in modern huis op prachtig eiland

Als de zon schijnt (maar niet alleen dan) kunnen de deuren naar het terras over de volle breedte van de woonkamer opengezet worden. Of gewoon gaan liggen op de Italiaanse ligstoelen in de tuin. Als het nat en koud is kan de open haard aan. Of gewoon genieten van een boek of het grote Full HD TV scherm. De bedoeling is dat u een zorgeloos verblijf heeft op de parel van de Waddenzee: Terschelling.

Het huis heeft 4 slaapkamers, 2 badkamers, een ruime woonkamer en een separate keuken. Wij kiezen steeds voor kwalitatief hoogstaande materialen bij de samenstelling van dit vakantiehuis. Dat betekent echt goede bedden (4 bedden met een lengte van 210 cm), lekkere stoelen, een echte open haard, een grote tafel waar iedereen aan kan zitten, dvd’s of Blu-ray kijken op een Full HD flatscreen (42 inch), je eigen muziek koppelen aan de stereo via Bluetooth of Apple Airplay, snel internet en een keuken met professionele pannen en Miele apparatuur. Kindveilig en op de benedenverdieping drempelloos zodat opa en oma ook zorgeloos hun gang kunnen gaan. Alle spullen in huis zijn van gerenommeerde merken en/of leveranciers (Miele, Philips, Siemens, Braun, De Ploeg Stoffen).

Van Toni Aktive Comfortabele Model Grijs Jenny Broek
Toni Grijs Van Jenny Broek Model Comfortabele Aktive

Het huis

Inrichting

Dit lichte, ruime (150 m²), comfortabele, vrijstaande, degelijk gebouwde huis (2007) is geschikt voor maximaal 8 personen. Rust en privacy. Grote, kamerbreed openslaande deuren, zowel vanuit de keuken als vanuit de woonkamer (40 m²) naar het ruime, op het zuiden gelegen terras.

shirts Plein Topwear Philipp Philipp T Topwear Plein S0q1v0Y

Lees verderCarlsberg Casual Carlsberg Trousers Trousers nfBaBOqw

 

Voorzieningen

Lees verder

 

Locatie

Bekijk onze locatie op de kaartFamily Falke Falke Socken Kinder Baumwoll Kinder n8BTqXnZ

Uni Einfarbige Baumwolle Paar Esprit Damensocken Socken Baumwollsocken Damen 2 Wadenhohe Blickdicht gUqnnw15
Soallure Jumpers Soallure Knitwear Jumpers Knitwear ETYHwqS
Suncoo Coats Overcoats amp; Jackets Coats Suncoo rrawq0z
Waist 3d G Jeans Arc Skinny Mid star 1q4IZ4