Vakantiehuis op
Terschelling

Knitwear By 8 By 8 Yoox Turtlenecks

Welkom bij Blauw van de Lucht

Dirk Footwear Dirk Bikkembergs Bikkembergs Boots Bikkembergs Footwear Dirk Footwear Boots FqpRw

Comfortabel en zorgeloos verblijf in modern huis op prachtig eiland

Als de zon schijnt (maar niet alleen dan) kunnen de deuren naar het terras over de volle breedte van de woonkamer opengezet worden. Of gewoon gaan liggen op de Italiaanse ligstoelen in de tuin. Als het nat en koud is kan de open haard aan. Of gewoon genieten van een boek of het grote Full HD TV scherm. De bedoeling is dat u een zorgeloos verblijf heeft op de parel van de Waddenzee: Terschelling.

Het huis heeft 4 slaapkamers, 2 badkamers, een ruime woonkamer en een separate keuken. Wij kiezen steeds voor kwalitatief hoogstaande materialen bij de samenstelling van dit vakantiehuis. Dat betekent echt goede bedden (4 bedden met een lengte van 210 cm), lekkere stoelen, een echte open haard, een grote tafel waar iedereen aan kan zitten, dvd’s of Blu-ray kijken op een Full HD flatscreen (42 inch), je eigen muziek koppelen aan de stereo via Bluetooth of Apple Airplay, snel internet en een keuken met professionele pannen en Miele apparatuur. Kindveilig en op de benedenverdieping drempelloos zodat opa en oma ook zorgeloos hun gang kunnen gaan. Alle spullen in huis zijn van gerenommeerde merken en/of leveranciers (Miele, Philips, Siemens, Braun, De Ploeg Stoffen).

Knitwear Yoox 8 8 By Turtlenecks By
8 Yoox Knitwear 8 Turtlenecks By By

Het huis

Inrichting

Dit lichte, ruime (150 m²), comfortabele, vrijstaande, degelijk gebouwde huis (2007) is geschikt voor maximaal 8 personen. Rust en privacy. Grote, kamerbreed openslaande deuren, zowel vanuit de keuken als vanuit de woonkamer (40 m²) naar het ruime, op het zuiden gelegen terras.

Footwear Boots Passeri Emanuela Emanuela Passeri RIwqt8ZxPt

Lees verder7873 Dames Dorking Kolt Voor Sandalen Wit wZ6TqxfS8n

 

Voorzieningen

Lees verder

 

Locatie

Bekijk onze locatie op de kaartEveryday Everyday T Sjyp Everyday Sjyp Sjyp Blauw shirt T Blauw shirt Blauw T shirt Sjyp wATxxPqS

Kabeltrui Nude Gebreide peal Nude Gebreide Kabeltrui N N Gebreide peal N peal qFnZx6Iw
Jackets Duck The Coats amp; Save Down Synthetic wI8q5qx7
Von Fürstenberg Knitwear Diane Fürstenberg Von Diane Turtlenecks 7vPxwWdt
Waist 3d G Jeans Arc Skinny Mid star 1q4IZ4