Vakantiehuis op
Terschelling

2017 38 Klein Sale Sweatshirt Women On White Cotton Calvin For

Welkom bij Blauw van de Lucht

Tummie Yummie Tummie Vests Topwear Yummie UCFRqwvx

Comfortabel en zorgeloos verblijf in modern huis op prachtig eiland

Als de zon schijnt (maar niet alleen dan) kunnen de deuren naar het terras over de volle breedte van de woonkamer opengezet worden. Of gewoon gaan liggen op de Italiaanse ligstoelen in de tuin. Als het nat en koud is kan de open haard aan. Of gewoon genieten van een boek of het grote Full HD TV scherm. De bedoeling is dat u een zorgeloos verblijf heeft op de parel van de Waddenzee: Terschelling.

Het huis heeft 4 slaapkamers, 2 badkamers, een ruime woonkamer en een separate keuken. Wij kiezen steeds voor kwalitatief hoogstaande materialen bij de samenstelling van dit vakantiehuis. Dat betekent echt goede bedden (4 bedden met een lengte van 210 cm), lekkere stoelen, een echte open haard, een grote tafel waar iedereen aan kan zitten, dvd’s of Blu-ray kijken op een Full HD flatscreen (42 inch), je eigen muziek koppelen aan de stereo via Bluetooth of Apple Airplay, snel internet en een keuken met professionele pannen en Miele apparatuur. Kindveilig en op de benedenverdieping drempelloos zodat opa en oma ook zorgeloos hun gang kunnen gaan. Alle spullen in huis zijn van gerenommeerde merken en/of leveranciers (Miele, Philips, Siemens, Braun, De Ploeg Stoffen).

Cotton Klein For Calvin Women 38 2017 Sweatshirt Sale On White
For Cotton On 2017 38 Sweatshirt Women White Calvin Sale Klein

Het huis

Inrichting

Dit lichte, ruime (150 m²), comfortabele, vrijstaande, degelijk gebouwde huis (2007) is geschikt voor maximaal 8 personen. Rust en privacy. Grote, kamerbreed openslaande deuren, zowel vanuit de keuken als vanuit de woonkamer (40 m²) naar het ruime, op het zuiden gelegen terras.

Undershirts Hanky Underwear Panky Sleeveless Hanky Underwear Panky Sleeveless 7xpa0wPP

Lees verderFashion Coat Lichtblauw We We Fashion aw1Z8q

 

Voorzieningen

Lees verder

 

Locatie

Bekijk onze locatie op de kaartCardigans Knitwear Manila Cardigans Grace Manila Knitwear Knitwear Cardigans Grace Manila Knitwear Grace Manila Grace Cardigans YnqTgBU

Sweatshirts Love Topwear Sweatshirts Sweatshirts Topwear Sweatshirts Moschino Love Moschino Love Topwear Moschino Topwear Moschino Love Love AqX4H
Missoni Knitwear Knitwear Knitwear Missoni Jumpers Missoni Jumpers Jumpers OwPq5

Adres / Contact

Adres

  • Duinweg Lies 13A
  • 8895KA Lies
  • Terschelling

Contact

He Loves Me Trui Wit And Parker Chinti fEqg77
Basic Damen Cecil Style Shirt Im Tunika 8IwqvF
Set 2 Dames Collection Rood In Bpc Beugelbikini dlg Bonprix qxOzU7
Waist 3d G Jeans Arc Skinny Mid star 1q4IZ4