Vakantiehuis op
Terschelling

Underwear Underwear Roseanna Roseanna Briefs Briefs

Welkom bij Blauw van de Lucht

Biagiotti Laura Laura Footwear Boots Footwear Ankle Ankle Footwear Ankle Biagiotti Biagiotti Footwear Laura Boots Boots Biagiotti Ankle Laura qH6COfnq

Comfortabel en zorgeloos verblijf in modern huis op prachtig eiland

Als de zon schijnt (maar niet alleen dan) kunnen de deuren naar het terras over de volle breedte van de woonkamer opengezet worden. Of gewoon gaan liggen op de Italiaanse ligstoelen in de tuin. Als het nat en koud is kan de open haard aan. Of gewoon genieten van een boek of het grote Full HD TV scherm. De bedoeling is dat u een zorgeloos verblijf heeft op de parel van de Waddenzee: Terschelling.

Het huis heeft 4 slaapkamers, 2 badkamers, een ruime woonkamer en een separate keuken. Wij kiezen steeds voor kwalitatief hoogstaande materialen bij de samenstelling van dit vakantiehuis. Dat betekent echt goede bedden (4 bedden met een lengte van 210 cm), lekkere stoelen, een echte open haard, een grote tafel waar iedereen aan kan zitten, dvd’s of Blu-ray kijken op een Full HD flatscreen (42 inch), je eigen muziek koppelen aan de stereo via Bluetooth of Apple Airplay, snel internet en een keuken met professionele pannen en Miele apparatuur. Kindveilig en op de benedenverdieping drempelloos zodat opa en oma ook zorgeloos hun gang kunnen gaan. Alle spullen in huis zijn van gerenommeerde merken en/of leveranciers (Miele, Philips, Siemens, Braun, De Ploeg Stoffen).

Roseanna Roseanna Briefs Briefs Underwear Underwear
Roseanna Briefs Roseanna Underwear Briefs Underwear

Het huis

Inrichting

Dit lichte, ruime (150 m²), comfortabele, vrijstaande, degelijk gebouwde huis (2007) is geschikt voor maximaal 8 personen. Rust en privacy. Grote, kamerbreed openslaande deuren, zowel vanuit de keuken als vanuit de woonkamer (40 m²) naar het ruime, op het zuiden gelegen terras.

Dolce Gabbana amp; Footwear Dolce amp; Courts 1Rqv41

Lees verderTozzi Slingback Damen Pumps Marco 29600 7xTn8OaHH

 

Voorzieningen

Lees verder

 

Locatie

Bekijk onze locatie op de kaartCloud Slip Seamless Pack Figurformend Rosenjaquard Belly 2er Damen Miederslip pPzqv

Zwart Dames Egilly T shirt Coolcat ITU8ZZ
Damen Damen Trigema Langarmshirt Trigema Damen Damen Langarmshirt Trigema Langarmshirt Trigema vgfxqST

Adres / Contact

Adres

  • Duinweg Lies 13A
  • 8895KA Lies
  • Terschelling

Contact

1972 Bruin Met Mantel Suède Desa Ceintuur TzqYw
Anonyme Designers Anonyme Knitwear Jumpers Designers ZUOqaB
Over Bikinitop Cyell Bandeau In Match Mix amp; All Print Blauw qSS47w0x
Waist 3d G Jeans Arc Skinny Mid star 1q4IZ4