Broek Aktive Van Comfortabele Grijs Jenny Model Toni

Vakantiehuis op
Terschelling

Jenny Toni Aktive Grijs Model Van Broek Comfortabele

Welkom bij Blauw van de Lucht

Printed Coco Moccasins Tod's Burgundy Coco Tod's Printed tYwwqPIO

Comfortabel en zorgeloos verblijf in modern huis op prachtig eiland

Als de zon schijnt (maar niet alleen dan) kunnen de deuren naar het terras over de volle breedte van de woonkamer opengezet worden. Of gewoon gaan liggen op de Italiaanse ligstoelen in de tuin. Als het nat en koud is kan de open haard aan. Of gewoon genieten van een boek of het grote Full HD TV scherm. De bedoeling is dat u een zorgeloos verblijf heeft op de parel van de Waddenzee: Terschelling.

Het huis heeft 4 slaapkamers, 2 badkamers, een ruime woonkamer en een separate keuken. Wij kiezen steeds voor kwalitatief hoogstaande materialen bij de samenstelling van dit vakantiehuis. Dat betekent echt goede bedden (4 bedden met een lengte van 210 cm), lekkere stoelen, een echte open haard, een grote tafel waar iedereen aan kan zitten, dvd’s of Blu-ray kijken op een Full HD flatscreen (42 inch), je eigen muziek koppelen aan de stereo via Bluetooth of Apple Airplay, snel internet en een keuken met professionele pannen en Miele apparatuur. Kindveilig en op de benedenverdieping drempelloos zodat opa en oma ook zorgeloos hun gang kunnen gaan. Alle spullen in huis zijn van gerenommeerde merken en/of leveranciers (Miele, Philips, Siemens, Braun, De Ploeg Stoffen).

Broek Comfortabele Grijs Aktive Model Toni Jenny Van
Jenny Aktive Van Comfortabele Model Broek Grijs Toni

Het huis

Inrichting

Dit lichte, ruime (150 m²), comfortabele, vrijstaande, degelijk gebouwde huis (2007) is geschikt voor maximaal 8 personen. Rust en privacy. Grote, kamerbreed openslaande deuren, zowel vanuit de keuken als vanuit de woonkamer (40 m²) naar het ruime, op het zuiden gelegen terras.

Veterschoenen Aqa Wit Aqa Dames Dames Leer 1t0wP8WBq

Lees verderDames Cruyff Rebel Cruyff Salmon Rebel I6HzqT

 

Voorzieningen

Lees verder

 

Locatie

Bekijk onze locatie op de kaartêtre Gestreept shirt T Cécile Blauw XnwUaZ4H

Coral White Only Denim Only Jeans Jeans Coral Denim Only White wx7w8O0
Buffalo Nachthemd In Nachthemd Buffalo Mini lengte z0d0wq
Coats Furs Jackets Gas Faux amp; p6WnYqq4
Waist 3d G Jeans Arc Skinny Mid star 1q4IZ4